Pārdevējs-kasieris
Work
Applying for the vacancy has ended
Description
Meklējam Tevi - mūsu jauno pārdevēju-kasieri. Kļūsti par gardumu ekspertu un padari dzīves saldākas.
Requirements
- Pieredze tirdzniecībā un darbā ar klientiem;
- Labas latviešu un krievu valodas zināšanas, vēlamas angļu valodas zināšanas;
- Vēlme strādāt un apgūt jaunas iemaņas;
- Godprātīga attieksme pret darbu;
- Pozitīva attieksme pret darbu un kolēģiem.
Duties
- Nodrošināt uzņēmuma produkcijas tirdzniecību;
- Konsultēt pircēju par preču izvēli;
- Veikt preču pasūtīšanu, pieņemšanu, preču izkārtošanu tirdzniecības vietā.
Proposal
- Darbu atpazīstamā un latviskā uzņēmumā;
- Elastīgu darba grafiku, ko var apvienot ar mācībām;
- Konkurētspējīgu atalgojumu (no EUR 650 līdz EUR 750) un uz rezultātiem balstītu prēmiju sistēmu;
- Apmācības un profesionālās izaugsmes iespējas;
- Transportu no Saldus un Jelgavas līdz ceptuvei “Lāči”, kā arī nakšņošanas iespējas.
Lūgums CV sūtī uz maize@laci.lv vai izmantot portāla iekšējo pieteikšanās sistēmu.
Paldies!
Location
Vacancies you might be interested in
Klientu apkalpošanas speciālistu ar angļu valodas zināšanām
TELUS Digital Experience
- Work • Salary(gross): 1380 EUR monthly • till 25.11.2024
Pasažieru apkalpošanas aģents/-e
Rīgas lidosta
- Work • till 20.11.2024
Klientu Piesaistes un Pārdošanas Speciālists/e
Mārketinga Skola
- Internship • Salary(net): 800 EUR monthly • till 22.11.2024
Customer Support Representative / Klientu apkalpošanas speciāliste/-s
Worldline Latvia SIA
- Work • Salary(gross): from 6.98 to 7.39 EUR hourly • till 14.11.2024
About the company
LĀČI
Evaluations: 4
Vienā skaistā stāstā ...
Te lietas notiek mazliet savādāk. Pamatīgāk. Ja šejienieši ko dara, tad tā, kā pirms gadu simtiem – pa īstam un patiesi. Ar sirdi, dvēseli, prātu un paši savām rokām.
Kad Lāču meistars ņemas cept maizi, viņš ilgi briest. Jo tur vajag iedvesmu – lai ceptu maizi. Tas ir kā meistarot bērnus – mazliet jāsaņemas, mazliet jāatsakās no sevis. Un viss jāvelta tikai vienai lietai. Radīšanai.
Lāčos mīklu raudzē īstās koka abrās, mīca ar rokām un veido maizes kukulīti, pārbauda – uzpliķē, vai ir gana labs. Jūt katru negludumu, redz, no kurienes katrs grauds ir nācis, vai zemnieks to audzējot gana centies.
Maize Lāčos tiek cepta īstā, ar malku kurinātā krāsnī. Malka tiek kārtota tā, lai katram maizes kukulītim sāniņš ir sasildīts, garoziņa samīļota un viducītis pieķerts. Meistars ar vanaga aci sēž blakus un gaida - kad krāsns mute būs tuč tuč tik karsta, kā vajag. Kad izcepsies, kad būs gana smaržīgs un gards, lai celtu Tev galdā.
Tā recepte, pēc kuras cep, ir meklēta tuvu un tālu. Tas meistars, kas cep maizi, ir nolūkots ar sevišķi lielu sirdi un raženām rokām. It viss ir dabīgs un īsts. No sirds. Šeit patiešām dzīvo laimīgi kukulīši. Kas tos ēd, top laimīgs. Jo tās jūtas, mīļumu un rūpību jau nevar noslēpt. Nevar un viss.
Iepazīsti mūs tuvāk:
www.laci.lv