Būvniecība - profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programma
LBTU - Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
- 35 recommendations
Mācību laikā izglītojamie iegūst nepieciešamās teorētiskās un praktiskās zināšanas viesu uzņemšanā un apkalpošanā, ēdienu gatavošanas tehnoloģijā, ēdināšanas uzņēmumu darba organizācijā un vadībā, tehnoloģiskajās iekārtās, uztura fizioloģijā un sanitārijā, kvalitātes kontrolē. Ņemot vērā tūrisma attīstību mūsu valstī, īpaša vērība tiek veltīta citu tautu virtuves, kultūras un tradīciju apguvei. Mācību laikā izglītojamie iegūst arī pamatzināšanas par pārtikas produktiem un to izmantošanu ēdināšanas uzņēmumos.
Teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas izglītojamie nostiprina praksē, kuru iziet labākajos Latvijas ēdināšanas uzņēmumos, kā arī ārzemēs.
Pēc skolas beigšanas izglītojamie varēs ieņemt vidējā posma vadītāja amatu vai arī uzsākt individuālo komercdarbību.
http://rtpv.edu.lv/apgustamas-kvalifikacijas/uznemsana/restoranu-pakalpojumu-specialists/ | |
Starts at | 2017-09-01 |
Form | Full time |
Pre-education | Graduate |
Duration | 46 |
Qualification | Vocational |
Available languages | Latvian |
Rīgas Tirdzniecības profesionālā vidusskola (turpmāk - RTPV) ir profesionālās vidējās izglītības iestāde.
Mācības RTPV tiek finansētas no valsts budžeta līdzekļiem.
Mācoties RTPV, izglītojamie iegūst profesionālo vidējo izglītību, tādēļ absolventi var turpināt mācības koledžas līmeņa programmās vai jebkurā augstskolā.
Visas RTPV īstenojamās izglītības programmas ir licencētas un akreditētas.