Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
About study program
Ēdināšanas pakalpojumu speciālists galvenokārt vada ēdināšanas uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesus, organizē uzskaiti un atskaiti, plāno un organizē darba uzdevumu izpildi, kā arī pilda citus ar ēdināšanas uzņēmuma vadīšanu saistītos pienākumus. Restorānu servisa skola piedāvā apgūt visas nepieciešamās iemaņas (ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, banketa ēdienu gatavošanu, uzskaiti un kalkulāciju, pasaules tautu virtuvi, ēdināšanas uzņēmuma darba organizāciju u.c.), lai sagatavotu savus audzēkņus darbam augstas klases restorānos.
Detailed information
http://www.rsskola.lv/lv/par-skolu/izgltbas-programmas/edinasanas-pakalpojumu-specialists | |
Form | Full time |
Pre-education | Graduate |
Duration | 6 |
Qualification | Vocational |
Study fee | 800 EUR per year |
Companies, which recommend this study
Available employment
Study programs you might be interested in
Būvniecība - profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programma
LBTU - Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
- 35 recommendations
Starptautiskais mārketings un reklāma
Rīgas Stradiņa universitāte
- 20 recommendations
Grāmatvedība un finanses
Juridiskā koledža
- 61 recommendations
Tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu vadība
Biznesa augstskola Turība
- 57 recommendations
About school
Restorānu servisa skola
Restorānu servisa skola darbojas kā patstāvīga profesionālās izglītības iestāde kopš 2002.gada. Šajā laikā skolu absolvējuši vairāk kā tūkstotis jaunie ēdināšanas uzņēmumu speciālisti. Restorānu servisa skola ir lielisks piemērs tam, ka svarīgi likt uzsvaru uz kvalitāti, nevis kvantitāti, jo, neskatoties uz saviem nelielajiem apmēriem un studentu skaitu, skola lepojas ar iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram audzēknim, produktus ēdienu gatavošanai, mācību materiālus un visu citu nepieciešamo, lai sagatavotu jaunos profesionāļus reālam darbam augstas klases restorānos.
Restorānu servisa skola sniedz saviem studentiem visas iespējas vienlaicīgi gūt gan restorānu darbā nepieciešamās teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas, sadarbojoties ar tādiem Latvijas vadošajiem restorāniem kā Vincents, Kaļķu vārti, Le Dome, Hotel Bergs, Bibliotēka Nr. 1, Neiburgs, Elements, Riviera u.c., sniedzot saviem studentiem prakses vietas.