Pavārs
About study program
Pavāra uzdevums galvenokārt ir plānot un organizēt virtuves darbu vai veikt sev piešķirtos uzdevumus citu speciālistu uzraudzībā, gatavot ēdienus un dzērienus profesionālā līmenī viesnīcās, restorānos un citās iestādēs. Restorānu servisa skola piedāvā apgūt visas nepieciešamās iemaņas (ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, pārtikas produktu zinības, uztura fizioloģiju, galda kultūru u.c.), lai sagatavotu savus audzēkņus darbam augstas klases restorānos, mācību procesā iesaistot arī Latvijas vadošos pavārus, kas dalās savās profesionālajās zināšanās meistarklasēs un vērtē skolas audzēkņu sniegumu kvalifikācijas eksāmenos.
Detailed information
http://www.rsskola.lv/lv/par-skolu/izgltbas-programmas/pavars-un-dinasanas-pakalpojumu-specialists | |
Form | Full time |
Pre-education | Graduate |
Duration | 12 |
Qualification | Vocational |
Study fee | 1300 EUR per year |
Companies, which recommend this study
Available employment
Study programs you might be interested in
Vadības zinības – bakalaura studiju programma
Latvijas Universitāte
- 51 recommendations
Tūrisma organizācija un vadība, profesionālā bakalaura studiju programma
Vidzemes Augstskola
- 27 recommendations
Komerczinības
Juridiskā koledža
- 44 recommendations
Grāmatvedība un finanses
Juridiskā koledža
- 61 recommendations
About school
Restorānu servisa skola
Restorānu servisa skola darbojas kā patstāvīga profesionālās izglītības iestāde kopš 2002.gada. Šajā laikā skolu absolvējuši vairāk kā tūkstotis jaunie ēdināšanas uzņēmumu speciālisti. Restorānu servisa skola ir lielisks piemērs tam, ka svarīgi likt uzsvaru uz kvalitāti, nevis kvantitāti, jo, neskatoties uz saviem nelielajiem apmēriem un studentu skaitu, skola lepojas ar iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram audzēknim, produktus ēdienu gatavošanai, mācību materiālus un visu citu nepieciešamo, lai sagatavotu jaunos profesionāļus reālam darbam augstas klases restorānos.
Restorānu servisa skola sniedz saviem studentiem visas iespējas vienlaicīgi gūt gan restorānu darbā nepieciešamās teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas, sadarbojoties ar tādiem Latvijas vadošajiem restorāniem kā Vincents, Kaļķu vārti, Le Dome, Hotel Bergs, Bibliotēka Nr. 1, Neiburgs, Elements, Riviera u.c., sniedzot saviem studentiem prakses vietas.