Bārmenis
About study program
Bārmenis galvenokārt sagatavo un pasniedz alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus sabiedriskās ēdināšanas iestādēs vai klubos, uz kruīza kuģiem un citur. Restorānu servisa skola piedāvā apgūt visas nepieciešamās iemaņas (dzērienu zinības, bāra darba organizāciju, bāra uzkodu gatavošanu, uzskaiti un kalkulāciji u.c.), lai sagatavotu savus audzēkņus darbam augstas klases restorānos.
Detailed information
http://www.rsskola.lv/lv/par-skolu/izgltbas-programmas/barmenis | |
Form | Full time |
Pre-education | Graduate |
Duration | 6 |
Qualification | Vocational |
Study fee | 800 EUR per year |
Available employment
Study programs you might be interested in
Uzņēmējdarbības vadība
Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA"
- 27 recommendations
Ekonomika – bakalaura studiju programma
Latvijas Universitāte
- 38 recommendations
Grāmatvedība, analīze un audits – profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programma
Latvijas Universitāte
- 42 recommendations
Grāmatvedība un finanses
Juridiskā koledža
- 61 recommendations
About school
Restorānu servisa skola
Restorānu servisa skola darbojas kā patstāvīga profesionālās izglītības iestāde kopš 2002.gada. Šajā laikā skolu absolvējuši vairāk kā tūkstotis jaunie ēdināšanas uzņēmumu speciālisti. Restorānu servisa skola ir lielisks piemērs tam, ka svarīgi likt uzsvaru uz kvalitāti, nevis kvantitāti, jo, neskatoties uz saviem nelielajiem apmēriem un studentu skaitu, skola lepojas ar iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram audzēknim, produktus ēdienu gatavošanai, mācību materiālus un visu citu nepieciešamo, lai sagatavotu jaunos profesionāļus reālam darbam augstas klases restorānos.
Restorānu servisa skola sniedz saviem studentiem visas iespējas vienlaicīgi gūt gan restorānu darbā nepieciešamās teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas, sadarbojoties ar tādiem Latvijas vadošajiem restorāniem kā Vincents, Kaļķu vārti, Le Dome, Hotel Bergs, Bibliotēka Nr. 1, Neiburgs, Elements, Riviera u.c., sniedzot saviem studentiem prakses vietas.