Contact
Helvijs Piekus Send a message
About company
Sākoties 2014. gadam, Bea Basil tika atvērts kā neliels, ģimenes restorāns un konditoreja, izceļoties ar īpašu domu un vēstījumu. Tas bija pierādījums mums pašiem un galvenokārt citiem, ka nav jādodas uz centra pusi, lai baudītu kvalitatīvu restorāna klases ēdienu.
Šī vieta, kas izvietojusies Juglas sirdī, kļuva par iemīļotu galamērķi gan vietējiem iedzīvotājiem, gan ceļotājiem, kas pie mums brauca kā no tuvākām vai tālākām Latvijas pilsētām, tā pat no ārzemēm.
Kopš saviem pirmsākumiem esam pievērsuši īpašu uzmanību vietējiem produktiem un mājražotājiem. Tā tas saglabājies 10 gadu garumā un saglabāsies arī turpmāk. Katru dienu rūpīgi tiek izvēlēti svaigi un kvalitatīvi produkti, radot gardus ēdienus, kas savij latviešu garšas ar starptautiskiem elementiem.
Šobrīd, restorāns Bea Basil vēris savas durvis jaunās mājās – Grīziņkalna sirdī, tādējādi pārvācoties no sirds uz sidri, lai arī turpmāk radītu sirsnīgus un neaizmirstamus mirkļus.
No pirmajiem soļiem līdz šim brīdim Bea Basil esam izveidojuši īpašu saikni un kļuvuši par ģimeni. Ikkatrs mūsu jaunais darbinieks kļūst par daļu no tās. Tikai kopā mēs varam radīt šo noslēpumu.
Restorāna veiksmes stāsts vienmēr ir sastāvējis no mākslas piedāvāt ne tikai garšu baudījuma, bet radīt arī īpašu vietu, ar neatkārotjamu atmosfēru, kur cilvēki var aizmirst ikdienas steigu un izbaudīt ikvienu mirkli ģimenes un draugu lokā.
Career in company
Daudzi mūsu darbinieki kādreiz ieradušies pie mums tikai uz pāris nedēļu praksi, bet jau uzreiz pēc tās sajutuši, ka Bea Basil ir netikai prakses vieta, bet ģimene un vieta, ko gribas saukt par otrajām mājām. Ikkatrs atzinis, ka šī ir bijusi vērtīgākā pieredze un iedvesma augt un attīstīties gan kopā ar uzņēmumu, gan dodoties tālāk.
Success story
Tuvums, ģimeniskums, mīlestība pret ēdienu un klientiem. Ir radīta īpaša garša, kvalitāte un atmosfēra. Mēs mīlam to, ko mēs darām.